TRENDY

GEKLEURDE FINESSE

Verfijnde materialen, discrete vormen, matte kleuren. Zij zetten vandaag de toon in de badkamer. Geen wonder, want zij brengen rust, ontspanning en dat heerlijke wellnessgevoel.

Lees verder

De badkamer. Dat is dé plek in huis waar je je echt moet kunnen ontspannen, toch? Als ze te koud en te saai is, ben je er liefst zo snel mogelijk weer buiten. En als ze te druk is en helemaal volgestouwd, dan is het moeilijk om je er te ontspannen. De perfecte badkamer bevindt zich op de grens tussen die twee extremen. Ideal Standard heeft dat begrepen en zet de toon met zijn nieuwe Ipalyss wastafels. Uitgepuurde lijnen, verfijnde materialen en toffe kleuren die zich niet opdringen, zorgen voor het delicate evenwicht dat van jouw badkamer een pareltje maakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dun, heel dun, ultradun

Drukke, massieve badkamers zijn helemaal passé. In de moderne badkamer draait alles rond elegantie en finesse, zonder in te boeten aan stevigheid. Topdesigner Robin Levien werkt al meer dan 30 jaar samen met Ideal Standard. Hij ontwierp de nieuwe Ipalyss opbouwkommen en koos voor een uiterst dun en revolutionair keramisch materiaal: Diamatec®. Het resultaat is een extreem sterke opbouwwaskom met randen van amper 3,8 mm. Adembenemend elegant.

Diamatec® is gemaakt van een mix van geraffineerde materialen. Het resultaat is ongekende sterkte en duurzaamheid. De robuustheid werd grondig getest en vergeleken.

Mat is in de mode

Je badkamer opvrolijken, dat doe je met een streepje kleur. Liefst niet te schreeuwerig, want dat zou nefast zijn voor de serene zen-sfeer. Ook op dit vlak scoort het Ipalyss gamma. 10 punten, om exact te zijn. Want in zoveel prachtige matte kleuren is Ipalyss beschikbaar, van pastelkleuren over aardetinten naar granaatappel, allemaal in een matte uitvoering. Helemaal on trend.

Zwart en wit zijn ook als glossy variant verkrijgbaar.

Ipalyss wastafels zijn beschikbaar in drie uitvoeringen:

  • Wastafel zonder overloop
  • Wastafel met overloop
  • Rechthoekige wastafel met overloop en kraanvlak
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up