OP STAP

PRESTIGE PARCOURS
LANGS ZES PARELTJES

Of iets comfortabel is, dat weet je pas als je het zélf gebruikt hebt. En dat geldt ook voor de … zeer persoonlijke hygiëne. Wil je zelf eens ondervinden hoe aangenaam en hygiënisch een douche-wc is? Geberit neemt je graag mee op stap langs zes openbare toiletten, met zorg geselecteerd, in een luxueus kader.

Lees verder

Puur welzijn

Hou je niet van openbare toiletten? Je bent zeker niet de enige. Het idee dat mensen die je niet kent hetzelfde toilet gebruiken… Nee, veel mensen staan daar liever niet bij stil.

Bovendien, op plekken waar veel volk passeert, krijgen toiletten doorgaans weinig plaats en aandacht. Een reden te meer dus om ze te mijden!

Een B&B, twee restaurants en drie hotels in België hebben dat maar al te goed begrepen. Ze nemen enthousiast deel aan het ‘Aqua Clean’ Prestige Parcours van Geberit. Door te kiezen voor een Aqua Clean douche-wc, bieden ze je nog meer comfort en wordt je verblijf bij hen een moment van plezier en puur welzijn, van begin tot eind.

B&B The Bunkers — Knokke-Heist

Hier verblijf je in een bijzonder kader waar toparchitectuur, hoogstaande afwerking, privacy en rust voor een uniek geheel zorgen. Dream, Wake up, Eat, Relax, Sport, Chill, Party, Sleep & Repeat!

Burkeldijk 18, 8300 Knokke-Heist
+32 476 70 72 73
www.thebunkers.be

Restaurant La Truffe Noire — Brussel

In dit restaurant voor fijnproevers, gelauwerd met 1 Michelin ster, staat de truffel centraal. Elk gerecht op de menukaart laat je op verrassende manieren kennismaken met de pure en volle smaken van dit buitengewone ingrediënt.

Terkamerenlaan 12, 1000 Brussel
+32 2 640 44 22
www.truffenoire.com

Restaurant The Jane — Anvers

Het interieur van The Jane, het Antwerps sterrenrestaurant van Sergio Herman (2 Michelin sterren), is uniek en ondertussen wereldberoemd. Piet Boon stond in voor de transformatie van een oude kapel tot een trendy restaurant en is hier met glans in geslaagd.

Paradeplein 1, 2018 Antwerpen
+32 3 808 44 65
www.thejaneantwerp.com

Hotel U — Anvers

Met stip de nieuwe ‘place to be’ in Antwerpen. Dit trendy hotel met restaurant is gelegen op een geweldige plek met zicht op de prachtige jachthaven en het Museum Aan de Stroom (MAS).

Nassaustraat 42, 2000 Antwerpen
+32 3 201 90 70
www.u-eatsleep.be

Hotel Harmony — Gent

In dit hip viersterrenhotel beleef je Gent vanop de eerste rij! Het ligt in de oudste wijk van de stad, het Patershol, in de schaduw van het Gravensteen.

Kraanlei 37, 9000 Gent
+32 9 324 26 80
www.hotel-harmony.be

Hotel Harmon — Brussel

Zich in een oogwenk thuis voelen. Omringd door goedheid. Alsof we plots de belangrijkste persoon ter wereld zijn. Dat is logeren in Hotel Harmon.

Charleroisesteenweg 50, 1060 Brussel
+32 2 899 33 34
www.harmon.house

Tuma, Mera of Sela?

In alle prestigieuze restaurants en hotels die deelnemen aan Prestige Parcours, vind je een van de drie douche-wc’s van het nieuwste Aqua Clean gamma:
Tuma: verrassend veelzijdig
Mera: compact en tijdloos elegant
Sela: verleidelijke intelligentie

Naast enkele specifieke kenmerken, hebben de drie douche-wc’s deze gemeenschappelijke troeven:

  • Modern en discreet design
  • Zachte waterstraal op lichaamstemperatuur
  • Regelbare waterdruk
  • Heen en weer bewegende douchearm
  • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, intuïtieve afstandsbediening
  • Wc-bril en -deksel met soft-close mechanisme en dekselrem
  • Makkelijk en praktisch in onderhoud
Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up