ONDER DE LOEP

BADKAMERS ZONDER GRENZEN

Tegenwoordig moet een badkuip niet perse meer tegen de muur worden geïnstalleerd. Soms staan baden zelfs niet eens meer op de grond. Daarnaast zijn ze uitgevoerd in organische vormen en wordt er met verschillende lichteffecten gespeeld. Met als doel: je een totale en unieke relaxatie-ervaring geven. En uniek, dat ben jij ook.

Lees verder

KLEUR EN PERSOONLIJKHEID

Groen is de kleur van de hoop, rood van de liefde en blauw staat voor vertrouwen… De kleur die je voor je bad kiest zegt heel wat over je persoonlijkheid!

Designer Gera Hansen heeft voor Villeroy & Boch een nieuw en fascinerend kleurconcept ontwikkeld. Met meer dan 200 mantelkleuren heb je keuze te over om je Squaro Edge bad een persoonlijke toets te geven.

De baden uit de collectie Squaro Edge zijn uitgevoerd in het solide Quaryl®, een materiaal dat werd ontworpen door Villeroy & Boch. Dit materiaal voelt aangenaam aan en neemt snel de warmte van het water aan.

Doe eens iets volledig nieuws en kies voor je favoriete RAL-kleur, in glanzend of mat. De ronde overloop van je Flint-bad (Aqua Prestige) is beschikbaar in 11 verschillende kleuren dus je kan die zelfs perfect afstemmen op je kraanwerk.

Het Flint-bad is uitgevoerd in Duroxiet, een hightech kunstmarmer met een gelcoat toplaag. Dit composietmateriaal heeft een hoge duurzaamheid, is makkelijk te onderhouden en zeer goed isolerend.

Maak kennis met het neusje van de zalm als het op baden aankomt: dankzij het open gepoedercoate stalen frame lijken de baden van het gamma BetteLux Shape (Bette) wel te zweven in de ruimte. Dat originele design geeft het gamma een bijzondere uitstraling. Maar er is meer: het bad is verkrijgbaar in een zwarte of witte versie en het frame bestaat in niet minder dan zes trendy kleuren.

LICHT EN TRANSPARANTIE

Een spel van schaduw en licht kan het pronkstuk van je badkamer ook in de kijker zetten.

 

Voor het Finion-bad van Villeroy & Boch bijvoorbeeld kan je kiezen uit 200 elegante mantelkleuren. Optioneel kan je de Emotion-functie toevoegen: hiermee lijkt het bad op een voet van rustgevend licht te zweven. Sfeervol!

Het nieuwe materiaal waarmee Antonio Lupi werkt, is verbluffend en zal je de adem benemen! Omwille van zijn glanzende transparantie werd het Cristalmood gedoopt. Deze gekleurde hars is resistent, polyvalent en wordt met de hand gegoten, gezandstraald en gepolierd. Dankzij dit unieke procédé en de knowhow die ervoor vereist is, is elk Cristalmood-bad uniek.

NATUURLIJKE MATERIALEN EN VORMEN

Ook materiaal en vorm zijn belangrijk om een bad een unieke uitstraling te geven.

Je kon eerder al lezen dat de badkamerfabrikanten voortdurend vernieuwen en nieuwe materialen ontwerpen die zowel technisch als esthetisch elkaars gelijke zijn. Dat klopt ook helemaal voor het Baìa-bad van Antonio Lupi waar resoluut gekozen wordt voor de stevige, concrete luxe van natuursteen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar de designers gaan ook aan de slag met de vorm van het bad. Een ei bijvoorbeeld, dat een beschermende schelp is waarin het lichaam in alle rust kan ontspannen. Of zo ziet Antonio Lupi alleszins zijn eivormige Eclipse-bad, uitgevoerd in Carara-marmer.

Een kleine opbergruimte wordt harmonieus geïntegreerd en past bij het volume van Eclipse. Praktisch om er alle nodige accessoires zorgeloos op uit te stallen.

 

 

 

 

 

 

 

De organische en ergonomische lijnen van Cape Cod van Duravit werden ontworpen door Starck. Dit bad met golvende vormen en een monolitisch design blijft je verbazen! Een bijzonder comfortabel detail is bijvoorbeeld de hoofdsteun die in de badwand is ingewerkt.

Volledig onderdompelen en ontspannen. Dat kan in BettePond Silhouette (Bette), een rond bad van maar liefst 1 500 mm diameter! Het geglazuurde titaanstaal zorgt voor voldoende stabiliteit.

RUIMTE EN VRIJHEID

Baden krijgen niet alleen nieuwe vormen en kleuren. Ze kunnen voortaan ook overal geplaatst worden.

Gebruik je ruimte optimaal en geniet vooral van veel comfort: BetteSpace (Bette) is het ideale bad voor kleine en middelgrote badkamers. De modulaire trapeziumvorm biedt voldoende plaats en wordt naar het einde toe smaller.

 

 

 

 

 

 

Dit bad neemt niet veel plaats in en heeft een zeer strak design. Het is bovendien ook verkrijgbaar in twee andere varianten:

  • BetteSpace Medium: douchebak/bad met een comfortabel oppervlak om te staan.
  • BetteSpace Large: een extra breed bad om met z’n tweeën te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

De XViu reeks van Duravit is geplaatst op een metalen kader met V-profielen (in champagnekleur of mat zwart) en leidt de aandacht meteen naar het centrum van je ruimte. Net zoals een diamant in een solitaire-ring!

Het Luv-bad van Duravit wordt vrijstaand geïnstalleerd en bestaat ook in een voorwand- en hoekversie. Elke versie kan optioneel worden uitgerust met een ingebouwde overloop zodat je het nog makkelijker kan installeren waar je maar wil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up