TRENDS!

DE LAATSTE TRENDS

Eerste opvallende trend: het Scandinavische design heeft een eerste doorbraak gekend in de jaren ‘20 en is nu volop terug in beeld, tijdlozer dan ooit. Anderzijds krijgen ook onze verbeelding en persoonlijkheid de vrije hand. Badkamers worden vrolijker en vinden zich opnieuw uit!

lees meer

De Scandinavische look

De Scandinavische stijl wordt geïnspireerd door de natuur, is eenvoudig en al decennialang een succes dankzij de gedurfde en grafische elementen, het stralende wit en de pasteltinten. Deze trend breekt nu ook door in badkamers en laat er een moderne, frisse wind waaien.

UNIQUE | DELPHA

 

Scandinavisch design staat voor luchtige ruimtes, zuivere lijnen, organische vormen en zuivere stoffen. In de badkamer is stralend wit en een luchtige stijl belangrijk om de hele ruimte in een zacht licht te laten baden. Daarnaast moet het meubel niet alleen functioneel en aangenaam zijn, maar je vooral ook het leven makkelijker maken dankzij ingenieuze opbergsystemen. De Unique-collectie van Delpha verenigt al deze eigenschappen.

Opgeruimd staat netjes

Met name in de badkamer willen we dat het er altijd schoon en comfortabel is. Wil je één, twee of drie niveaus om je spullen op te bergen? In deze collectie kan je handig kiezen uit verschillende modulaire elementen die steeds makkelijk bereikbaar zijn. Zo heeft alles zijn plaats!

Subtiel materiaal

Wastafelbladen van glas, keramiek, met en mat Top Solid afwerking, uit massief gegoten Monoliet of de Diane-waskom die je ophangt of op een dik of dun gestratificeerd wastafelblad plaatst … Smaken verschillen! Kan tot op de centimeter op maat gemaakt worden.

Luchtig

Standaardspiegels of spiegels die zowel in de hoogte als in de breedte op maat gemaakt kunnen worden. Dubbelzijdige spiegeldeuren, met geïntegreerde verlichting of LED-armaturen. Wat je ook kiest, een ruime en open indruk is verzekerd.

MYA | BURGDAD

Delicaat hout, soepel leder, matte keramiek … De warme en ontspannen elegantie van Mya brengt openheid, licht en raffinement in de badkamer. De authenticiteit van natuurlijke materialen wordt gecombineerd met een stedelijke levensstijl en leidt tot een nieuwe interpretatie van de ‘landhuisstijl’.

> Exclusief bij Facq

Licht en tijdloos

De stijl sluit aan bij het verleden en integreert de hedendaagse comfortvereisten: het design van grote klassiekers wordt tot de essentie herleid voor zowel losstaande meubels als verschillende praktische accessoires zoals een bank, handdoekenhouder, een staande spiegel, een linnenmand en kamerscheiding die uit een combinatie van kapstok en spiegel bestaat …

Eersteklas ruimte

Kunnen alleen grote badkamers elegant zijn? Mya bewijst het tegendeel met deze hoogkwalitatieve meubels die voor elke ruimte geschikt zijn zonder dat je een overladen indruk krijgt. De wastafeleenheid is bijvoorbeeld in twee afmetingen beschikbaar: 650 mm breed voor kleine ruimtes of het grote model van 1 200 mm breed.

Charmante details

Fijne, ronde pootjes, een verzorgde afwerking, een wastafelplaat met rondom een afgeronde rand, schuiflades met zwaluwstaartverbinding en een verzinkt honingkleurig lederen band … Nu alleen nog kiezen tussen de variant in natuurlijk lichte eik en keramiek in wit velvet of de versie die eik combineert met zwarte keramiek.

IPALYSS
IDEAL STANDARD

 

Het wit dat badkamers in Scandinavische stijl domineert, is nog luchtiger als je het combineert met delicate pasteltinten. Die kleuren zorgen immers voor nog meer geborgenheid, zachtheid en het zalige gevoel je in een cocon te bevinden. Ideaal dus voor de ruimte bij uitstek waar je je eens echt wil verwennen!

Perfecte storm

Grijs- en blauwtinten, oud roze … deze elegante lavabo’s zijn geïnspireerd op de ‘perfecte storm’, een weerfenomeen waarbij warme en koude luchtfronten samenkomen en prachtige kleuren creëren.

Duurzame elegantie

Waardoor zijn die Ipaliss-lavabo’s eigenlijk zo ongelofelijk elegant zijn? Dankzij een nieuw materiaal dat Diamatec heet. Dat is een unieke combinatie van het bijzonder sterke aluminiumoxide, voorgebakken klei en een mix van natrium en kalium. Resultaat? Ongezien sterk en duurzaam, zelfs bij de meest ultra dunne randen.

Minimalistische zuiverheid

Designer Robin Levien heeft deze lavabo’s speciaal voor Ideal Standard ontworpen en in drie modellen uitgevoerd: een lavabo zonder overloop waardoor het volume binnenin gemaximaliseerd wordt, een opbouwwastafel met kraanvlak en een lavabo met overloop in de vorm van een discrete gleuf die perfect in het ontwerp is geïntegreerd en de strakke lijnen en het minimalisme van de wastafel niet in gevaar brengt.

Personalisatie

Wil je jouw persoonlijke stijl ook doortrekken tot in de intimiteit van de badkamer? Door bijvoorbeeld je douchebak te personaliseren? Villeroy & Boch biedt de keuze tussen 20 verschillende decors! Ontdek ze snel!

VIPRINT
VILLEROY & BOCH

 

Klassiekers met een grafische structuur, natuurbeelden of een tegelpatroon – bij ViPrint vind je originele decors voor alle Subway Infinity douchebakken. Design, grote modelkeuze en veiligheid staan in deze collectie centraal.

Vier designrichtingen


Inspired by

Nature

gaat resoluut voor kleur: karaktervolle houtstructuren, natuurlijke steenoppervlakken of glinsterende watertinten creëren een gevoel van echt natuurlijke materialen.


Inspired by

Heritage

herinterpreteert de patronen van bekende historische tegels zoals de beroemde Mettlacher platen.

Inspired by

Geometry

combineert geometrische motieven met grafische structuren voor een ruimtelijke diepte.

Inspired by

Tiles

inspireert zich op de best verkochte tegels van Villeroy & Boch. De lijnen en patronen van de tegelvloer lopen door in de douche.

Alle afmetingen

Deze decors zijn beschikbaar in 19 standaard afmetingen, van 900 mm lang tot 700 breed voor de kleinste, tot 1 500 mm lang op 900 breed voor de grootste. Tenzij je liever op maat bestelt natuurlijk.

Veilig, stabiel, makkelijk

De decors van VIPrint zijn geschikt voor een verzonken inbouw zodat je makkelijk in de douche kan stappen. En dat is niet alles: ze bevatten een anti-sliplaag (klasse A – PN12), zijn kleurvast – de decors zijn geïntegreerd in email – en je kan ze makkelijk onderhouden.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up