NIEUW!

WATER, DE KRACHT VAN HET LEVEN

Water, dat is het leven. Genoeg reden dus om ervoor te zorgen dat het altijd zuiver is, er spaarzaam mee om te gaan en het zo efficiënt mogelijk te gebruiken. En te vermijden dat het ergens schade kan veroorzaken! Ziehier enkele nieuwe producten waarmee je water efficiënt gebruikt. Zo kan het eindelijk de plaats innemen die het verdient in de badkamer van je dromen!

lees meer

PACK D-CODE | DURAVIT

Dynamische watergeleiding

Geen paniek! Je hoeft geen pen en papier te nemen om ingewikkelde berekeningen te maken. Dat heeft Duravit al voor jou gedaan. Rimless is een nieuw spoelsysteem voor je toilet zonder spoelrand. Hoe werkt het? Het systeem zorgt voor een dynamische en innovatieve watergeleiding: het water stroomt niet rechtstreeks naar beneden, maar beschrijft eerst een horizontale cirkel en neemt zo alle vuil mee. Resultaat? Een zeer hygiënische spoeling voor een smetteloos toilet.

NIEUW
> Beschikbaar in D-Code pack: bevat een Rimless-toilet met softclose deksel

Het Rimless-spoelsysteem gebruikt niet veel water – 4,5 liter – om je toilet perfect schoon te maken. Dankzij de optionele WonderGliss-coating, in optie, vermijd je dat vuiltjes en kalk op het gladde oppervlak van de keramiek achterblijven.

DOBLO 45° | SANIJURA

Exclusiviteit onder 45°

In deze reeks vind je een keramische waskomtafel in hoogglans wit en een strak design onderbouwmeubel in gesatineerde of matte hoogglanslak. Dit meubel is verkrijgbaar in vier afmetingen en in niet minder dan 28 verschillende kleuren, van aquamarijn tot gepeperd roze via aubergine, klaproosrood of framboos … Hiermee geef je de natuurlijke look van het meubel een sobere of net een opvallende toets, net zoals jij het wil! Het resultaat is een badkamer die harmonie en welzijn uitstraalt. Opmerkelijk detail: de greep van de lade is geïntegreerd (onder 45°).

> Exclusief bij Facq.

De waskomtafel is verkrijgbaar in 60, 80, 100 of 120 cm, net zoals het onderbouwmeubel en de spiegel. De fronten en zijkanten van het onderbouwmeubel zijn in gelakt MDF-platen. De binnenkant is grijs en beschikt over Engelse schuiflades die volledig uitgeschoven kunnen worden en uitgerust zijn met een soft close systeem. Vergeet ook de geniale geïntegreerde greep op 45° niet. De spiegel bevat geïntegreerde LED-verlichting van 6, 8, 11 of 13 watt in functie van de gekozen afmeting en is uitgerust met een spiegelverwarming.

TF1 OMEGA FILTER | FERNOX

TF1 Omega Filter

Probleem: hoe kan je, in zo weinig mogelijk tijd, een centrale verwarming, vloerverwarming of warmtepomp perfect onderhouden als die zich in een kleine of moeilijk toegankelijke ruimte bevindt? Oplossing: met de TF1-Omega filter van Fernox. Bewijs: deze vernieuwende en erg compacte filter kan zowel op verticale, horizontale als diagonale leidingen worden geïnstalleerd onder 45°. Zowel magnetische als niet-magnetische verontreiniging wordt dankzij de hydronische deeltjesscheiding technologie en een krachtige neodymiummagneet direct opgevangen en afgevoerd. Resultaat: een snel onderhoud en een schone, efficiënte installatie die jarenlang meegaat.

Hoe werkt de TF1 Omega filter?

1. Het vervuilde water stroomt in de filter.
2. De deeltjesscheider onderbreekt de circulatie, de onzuiverheden concentreren zich op de bodem van de filter en rond de magneet. Ze kunnen dan makkelijk worden afgevoerd.
3. Dankzij de hydronische deeltjesscheiding wordt de circulatie naar de bodem van de filter bevorderd. Een krachtige neodymiummagneet trekt de magnetische en niet-magnetische verontreiniging aan.
4. Zuiver water komt uit de filter.

In functie van het type en de staat van de installatie, moet Filter Fluid + worden toegevoegd aan het systeemwater. Hierdoor zal de filter optimaal werken: kalk en corrosie worden verwijderd en de pH waarde blijft stabiel.

AQUAPROOF | MEPA

Waterdichte flexibiteit

Een elastische siliconenvoeg tussen het bad of de douche en de muur, is dat voldoende als afdichtingsmaatregel op lange termijn? Neen, want met de tijd vermindert de elasticiteit, komen er scheurtjes in … Het water kan dan doorsijpelen in de muren en heel wat vochtschade veroorzaken. Wat is dan wel de oplossing? De Aquaproof afdichtband. Belangrijkste kenmerk: dit is de enige afdichtband die je in de lengte kan uitrekken. Met andere woorden, dit vernieuwende product van MEPA is flexibel. En dat verandert alles!

MEPA heeft een kleursysteem opgesteld waarmee je makkelijk ziet welke Aquaproof afdichtband moet worden gebruikt in functie van het toepassingsgebied en de inbouwsituatie. Gebruik jij liever een meer technologische versie? Download dan snel de MEPA app, beschikbaar op Google Play en in de App Store. Je geeft enkele gegevens voor de montage in en de app geeft aan welk product je best gebruikt. Easy, isn’t it?

RUBISTAR DUPLEX | CIMBERIO

Water op verschillende niveaus

Waarom zou je genoegen nemen met één verdieping als je ook voor een duplex kan kiezen? De Rubistar-kranenreeks heeft er een nieuw model bij, de Rubistar Duplex. Dankzij het dubbele verdeelpunt is deze dienstkraan ideaal om er verschillende modules op aan te sluiten zoals programmatoren voor irrigatie of een ‘shut-off’ douche en gelijktijdig een wasmachine of vaatwasser te gebruiken. Het voordeel? De dubbele regeling bevindt zich in één enkel stuk ondergebracht in het kleplichaam van de kraan. Zo is een absolute betrouwbaarheid gegarandeerd in alle gebruiksomstandigheden en kunnen er geen lekken optreden door schade als gevolg van een defect aan de anaërobe dichtingen tussen twee onderdelen.

De Rubistar Duplex CIM 134 ½‘’ x ¾‘’ en CIM ½‘’ x ¾‘’ x ½‘’ zijn verkrijgbaar in een chroom/nikkel afwerking, met slangaansluiting en snelkoppeling en kunnen op vier verschillende toepassingen gebruikt worden met vier verschillende soorten hendels.

HANSAPOLO ECO | HANSA

Meer voor minder

HANSAPOLO-kranen staan bekend voor hun strak, dynamisch en hedendaags design. Ze passen dan ook in elke badkamer. Daarnaast beantwoorden ze met een verbazend gemak aan alle eisen qua kwaliteit en functionaliteit. Exclusief bij Facq vind je de HANSAPOLO ECO-kraan: die is nog energiezuiniger, zowel warm als koud. Welke eigenschappen heeft deze kraan?

Welke eigenschappen heeft deze kraan?
  • een greep in verchroomde messing
  • een keramisch C3 coldstart binnenwerk om water en energie te besparen
  • productie van warm water te beperken
  • verbruikt standaard 6 liter/minuut

LEO | INDA

Een betaalbaar hoogglansmeubel

Hoe groot is de ruimte die je voorzien hebt voor je badkamer? Groot, klein, smal, breed? Wat de afmetingen ook zijn, met de nieuwe Leo-collectie van Inda creëer je de stijl die het beste bij je past. En met respect voor je budget! Pure lijnen, een hoogkwalitatieve afwerking, functionele meubels en – last but not least – een Italiaanse toets! Die maakt echt het verschil. Heb je bijvoorbeeld gezien hoe de greep in het frontpaneel van het meubel is geïntegreerd voor een ultramoderne look?

  • nieuw meubel met 2 laden
  • 9 trendy kleuren in hoogglanslak en mat
  • breedte voor een element met één waskom: 60, 70, 80, 90, 100 en 120 cm (diepte 45 cm)
  • breedte voor een element met dubbele waskom: 120, 140 en 160 cm (diepte 45 cm)
  • keramisch wastafelblad of in mineraal marmer
  • brede keuze uit kolommen, hangkasten, tabletten, spiegels, toiletkastjes …

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up