MEER WETEN OVER FACQ

Meer weten

OVER FACQ

Een product met eigen ogen bekijken? Het kunnen voelen, aanraken, vragen kunnen stellen? Dieper ingaan op een onderwerp? Technische informatie krijgen? Facq en zijn partners antwoorden op al je vragen!

lees meer

Hoe bereid je een bezoek aan Facq voor?

Het is beslist: je gaat een nieuwe badkamer installeren! Een bezoekje brengen aan de showroom van Facq is dan een must. Om er zoveel mogelijk uit te halen, bereid je je best goed voor. Hoe? Dat lees je hieronder in zes stappen:

1

 

Schrijf algemene informatie op

Wat bedoelen we daar precies mee? De afmetingen van de ruimte, in de lengte en in de breedte, maar ook de hoogte tot het plafond. Maak ook een lijstje van alles wat je niet kan verplaatsen: deuren, vensters, buizen, elektriciteitsleidingen, radiatoren, wateraansluitingen … en van de elementen die je wil bewaren. Schrijf ten slotte ook op hoe de muren en de vloer bekleed zijn.

2

 

Contacteer een installateur

Die kan ons zeggen waar de afvoer van het toilet is en of die verlegd kan worden. Zeg hem dat je bij Facq langsgaat, dat is voor hem makkelijk om materiaal te bestellen. Kan hij meekomen, dan is dat nog beter: zo kan hij eventuele technische vragen zelf aan de Facq-expert stellen.

3

 

Maak een schets van de ruimte

Tijd voor pen en papier! Meet de grondoppervlakte en teken ze uit. Daarna voeg je alle bestaande elementen toe: deuren, vensters – met de richting waarin ze opengaan – radiatoren, stopcontacten, lichtpunten en de afvoer van het toilet. Zijn er speciale dingen aan de muren of het plafond – een velux in een mansarde bijvoorbeeld – duid dit dan ook aan op de tekening.

4

 

Duik alvast ’s in de Facq-catalogus

Dat is een genietmomentje! Je kan inspiratie opdoen en beslissen welke stijl en materiaal je wil gebruiken. Je vindt er heel wat voorbeelden in waar je beslist iets naar je smaak in vindt. Bijvoorbeeld: open of gesloten kasten? Een klassieke straal of een massagestraal? Een enkele spiegel of een drieluik?

5

 

Het plan tekenen

Daar hoef je je niet druk over te maken: met de ‘bathroomplanner’ van Facq kunnen zelfs degene die helemaal geen tekentalent hebben een meesterwerk maken ;). Kies uit de verschillende elementen die worden aangeboden: bad, meubels, lavabo, douche, deuren en vensters inbegrepen!

NAAR DE BATHROOMPLANNER

6

 

Online artikels bekijken en kiezen
Laatste stap: bekijk de producten van Facq aandachtig en maak een lijst van de artikels die je nodig hebt in functie van de beschikbare ruimte.

En dan? Maak een afspraak met een Facq-expert en probeer je nieuwe badkamer uit in de showroom, op ware grootte en zonder dat je wordt afgeleid. Da’s echt genieten …

VIND AL ONZE ADRESSEN OP FACQ.BE >

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up